The place to be

Rezervați o cameră acum

Oferte

 

 

Drumul Vinului,festival cu si despre Vin de caliate,insotit de muzica lautareasca veche se va desfasura la Sala Mare din Comuna Cristian in datele de 2 si 3 noiembrie 2019.

 

Sambata, 2 noiembrie incepand cu orele 18:00 -Iulian de la Ciocanesti si taraful va sustine un concert live de muzica lautareasca veche.Asezarea se va face la mese,pretul de intrare incluzand mancaruri alese(gustare si fel principal),bauturi racoritoare si alcoolice..

 

Duminica,3 noiembrie incepand cu orele 18:00 – Taraful de la Vabirlau,cunoscuti de la emisiunile  domnului Mircea Dinescu,vor sustine un concert live. Asezarea se va face la mese Forma autentica a muzicii lautaresti vechi va fi la inaltime,alaturi de bucate gustoase(gustare si fel principal),bauturi racoritoare si alcoolice.

 

Exista doua tipuri de pachete care pot fi achizitionate,Basic si Platinum. Biletetele se pot procura pe o zi sau pachet pentru ambele zile.Se aplica discount-uri pentu grupuri de peste 9 persoane.

 

Pentru Detalii va rugam sa ne contactati la 0747.192.192 ,pe facebook pe pagina CRISTIAN INN sau la receptia CRISTIAN INN din str Libertatii nr 9 din comuna Cristian.

 

 

 

 

Parteneri:

Copyright @ CristianInn.ro